top-foto.jpg

Add-ons: Ekstra produkter til din Safety Bull

Safety Bull leveres uden add-ons. For at vognen kan tilpasses dit behov, har vi udviklet en række produkter, som du kan tilkøbe. På den måde kan du skræddersy din Safety Bull til lige præcis dit behov.

Ekstra produkter til Safety Bull

Ekstra produkter til Safety Bull

Sidebars

Sidebars medvirker til at holde dine materialer på plads, så du let kan komme rundt.
Sidebars giver, i kombination med Material Rack, den mest optimale løsning til transport og opbevaring af materialer og gør din arbejdsgang lettere.

H: 70 mm, L: 760 mm

Job Box

Job Boks kan bruges til opbevaring af det værktøj, du skal benytte, mens du udfører dit arbejde. Den gør det let at fragte værktøj sikkert med rundt på taget.

H: 570 mm, B: 750 mm, D: 405 mm

Material Rack

Benytter du mange lange materialer eller materialer i forskellige længder, er det en stor fordel at benytte vores Material Rack.
Material Rack i kombination med Sidebars giver den mest optimale løsning til transport/opbevaring af materialer og gør din arbejdsgang lettere.
Material Rack kan benyttes sammen med alle add-on-produkter. Benyttes de sammen med Job Box, skal der kun bruges en Material Rack.

H: 620 mm, B: 760 mm

Skridsikkert underlag

Vil du undgå, at dit værktøj eller dine materialer glider rundt, når du benytter Safety Bull, kan der sættes et skridsikkert underlag på hele vognen.
Underlaget kan benyttes sammen med alle Safety Bulls add-on-produkter.

Vægt til brug på beton og asfalt

Skal Safety Bull benyttes på beton eller asfalt af 1 person, skal der tilføjes ekstra vægt i undervognen, så den har den optimale modstandskraft. Der vil tilkøb af vægt tilføje yderligere 145 kg og give en samlet vægt på 419 kg. Se manual for vognens muligheder og begrænsninger.

P-plads

Vognen vejer 274 kg, hvilket alle almindelige tagtyper kan bære uden problemer. Hvert hjul har et tryk på 68,5 kg. Ved visse tagtyper anbefaler vi, at du tilkøber en plade, der fungerer som 'p-plads' for vognen. Ved brug af 'p-pladsen' udlignes trykket fra hjulene, så der ikke opstår lunker i taget, når vognen står samme sted i længere perioder. Vi hjælper gerne med at vurdere, om denne ekstra plade er nødvendig på dit tag.