DJI_0009.MOV.00_00_16_40.Still001.jpg

Alt om Safety Bull

Safety Bull er en helt ny spiller på det europæiske marked inden for faldsikring. Produktet er en videreudvikling af en amerikansk faldsikringsvogn, som har indtaget USA med storm. Med Safety Bull kan du nemt og fleksibelt udføre dit arbejde på taget – alt imens sikkerheden er i top.

Ny standard inden for faldsikring
At have et ankerpunkt på hjul er en revolution inden for faldsikring. Vi ved, at branchen længe har efterspurgt en mere fleksibel faldsikringsløsning, så vi er enormt stolte over at stå bag den innovative Safety Bull. Vognen er konstrueret af kvalitetsmaterialer, der er yderst modstandsdygtige over for vind og vejr. Safety Bull lader dig tage kontrol over din sikkerhed.

En kraftig klo redder liv
Når din Safety Bull står på taget, kan du og eventuelt en kollega sikre jer i ankerpunktet, placere jeres værktøj på vognen og køre den med rundt på taget. Er uheldet ude, og du falder ned fra taget, bliver en kraftig klo mekanisk skudt ned i konstruktionen. Vognen er testet og verificeret op imod europæisk standard (DIN EN 795:2012, DIN CEN/TS 16415:2017).