Betingelser for nyhedsbrev

Betingelser for nyhedsbrev

Ved tilmelding til Nyhedsbrevet giver du samtykke til at Safety Bull ApS må tage sende dig nyhedsbreve med relevante nyheder samt andet markedsføringsmateriale. Du kan altid nemt og gratis afmelde dig igen, hvordan fremgår af hver af vores nyhedhedsmails, og alt data omkring din tilmelding vil samtidig blive slettet.

Indhold & Frekvens

Indholdet af vores nyhedsbrev består af de nyeste trends, guides og produktnyheder inden for faldsikring. Frekvensen på disse nyhedsbreve varierer afhængigt af hvor ofte vi har nyt relevant indhold til dig, men typisk vil du modtage emails med førnævnte indhold 1-4 gange om måneden.

Brug af personoplysninger

Personoplysninger såsom email og navn, indsamlet i forbindelse med nyhedsbrevet afgives aldrig til tredjepart.

Oplysninger indsamlet i forbindelse ved registrering anvendes kun til at få større kendskab til brugerne af websitet, gennem anonymiseret data indhentet fra tredje part (fx. Google. Dette kendskab anvendes til at forbedre nuværende produkter, tjenester og teknologier samt visning af indhold, der tilpasses således at dette altid er relevant for brugerne.

Udlevering af personoplysninger

Ønsker du adgang til de oplysninger Safety Bull har registreret om dig, skal du rette henvendelse på info@safetybull.com og på telefon +45 60 66 04 99. Er der registreret forkerte data, eller har du andre indsigelser, kan du rette henvendelse samme sted.

Du har mulighed for at få indsigt i, hvilke informationer der er registreret om dig, og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i Persondataloven. Du har mulighed for at klage over behandlingen af oplysninger og data vedrørende dig. Klage indgives til Datatilsynet, jf. persondatalovens § 58, stk. 1.

Websitet ejes og publiceres af:

Safety Bull ApS
Roskildevej 342
DK-2630 Taastrup
CVR: 3525 1979